BALKANSKO PRVENSTVO ZA DJECU, SENIORE I VETERANE 2022

 • Post Pic

  Beograd, Srbija

  U periodu od 03.06. - 06.06.2022. godine održano je Balkansko prvenstvo za djecu, seniore i veterane u Beogradu, Srbija. Tri predstavnice Karate Kluba „Sarajevo“ su uzele učešće u sklopu reprezentacije BiH i ostvarile odličan sportski uspjeh.


  Pašić Mela je treća na Balkanu! U zahtjevnoj konkurencij je napravila veliki uspjeh te ponosno odbranila boje Bosne i Hercegovine. Mela je u prvom meču, na odluku sudaca pri rezultatu 0:0 pobjedila predstavnicu Hrvatske. U drugom meču sa rezultatom 3:1 je trijumfovala nad reprezentativkom Srbije. U trećem meču je zaustavljena od sjajne crnogorke, koja je ubjedljivo postala prvak balkana. U repasažnom meču, u borbi za 3. Mjesto, naša Mela je savladala sunarodnjakinju rezultatom 2:1.
  Dobar nastup su zabilježile Mela Mehanija i Hana Perjan, ali su nažalost zaustavljene u drugom kolu šampionata.

  Post Pic

  Na prvenstvu je učestvovalo oko 1.300 takmičara iz zemalja Balkana, te je osvajanje medalje, ali i sami nastup na jednom ovakvom takmičenju veliki uspjeh. Iskrene čestitke našim samurajkama koje su se hrabro borile i ponosno predstavile svoj klub i BiH.

  Post Pic

 • .

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitanja i odgovori

Odgovori na načešće postavljana pitanja

Koje su starosne granice za vežbanje karatea?
Da li je karate efikasna tehnika za samoodbranu?
Koja oprema je potrebna za početak vežbanja karatea?
Saznaj više »

Arhiva vijesti

Ovdje možete pronaći zadnje vijesti sa website-a

Sponzori

image

Zahvaljujemo se našim Sponzorima na svekolikoj pomoći bez koje uistinu ne bismo mogli uspjeti. Iako je doba velikih promjena, štednje i recesije, zaista ima malo dobrih ljudi koji ipak prepoznavaju i podupiru rad, želju za dobrobit sredine u kojoj živimo. Jedno Iskreno Hvala. Saznaj više »